Oli pakko kokeilla tätä suklaatorttua myös mariannesuklaalla. Otin samalla vaihekuvat jos joku arastelee, että tämä olisi muka vaikeaa.

78324.jpg

Valmis torttu.

78311.jpg

Murskaa 2 pätköä dominokeksejä kahden muovipussin välissä kaulimella. (Tai monitoimikoneessa jos sellainen löytyy) Tässä päiväunilta herännyt apulainen vähän viimeistelee ;)

78309.jpg

Lisää keksimurskeeseen about 75 g sulatettua voita tai margariinia. Taputtele irtopohjavuoan pohjalle (jossa myös leivinpaperi) tai vaikka tämmöiseen vuokaan.

78313.jpg

 Vatkaa 2,5 dl Flora vispi (1 purkki) vaahdoksi. Lisää yksi rasia maustamatonta tuorejuustoa (200g).

78320.jpg

 Sulata suklaa (tässä 1 levy mariannesuklaata 200g) vaikka lautasella mikrossa. Pysäytä mikro välillä (20-30 sek) ja sekoittele, kunnes sulaa.

78321.jpg 

 Lisää suklaa kermavaahto-tuorejuustovaahtoon.

78317.jpg

 Meinasin unohtaa, että mullahan oli 4 liivatelehteä likoamassa kylmässä vedessä jossain kulhossa. Purista niistä liiat vedet pois ja sekoita pieneen kattilassa kiehuvaksi kuumennettuun vesitilkkaan (1-2 rkl) tai muuhun nesteeseen. Elikkä nosta kattila pois levyltä ja sekoita liivatelehdet veteen. Kaada sitten tämä seos nauhana samalla sekoittaen täytteeseen.

78322.jpg

 Levitä täyte pohjalle (tässä vasta keottu).

78323.jpg

 Höylää päälle suklaalastuja. Tälläin saa kivoja pitkulaisia, kun käyttää kuorimaveitseä ja ottaa levyn pohjasta.

Ja se valmiskuva olikin tuolla ylhäällä.