Tämä oli pikaisesti koristeltu kakku ex-äitipuolelle hääpäiväksi. Noutaja odotti vieressä kun meikäläinen tuikkasi kermat päälle. Kaikenlisäksi olisi voinut olla tökömpää kermavaahtoa.
Mustikoiden päälle olisi kannattanut laitaa hyytelösokeri, koska leikatessa nuo mustikat arvatenkin lentelee minne sattuu.
Välissä vadelmamoussea:
-
1 muna + 0,5 dl sokeria vaahdoksi
-
2,5 dl flora vispiä vaahdoksi
-
100 g valkosuklaata sulatettuna
-
4 liivatelehteä + tilkka vettä
-
niin ja tietysti vadelmia. Käytin about 2 dl pakastevadelmia. Hieman kohmeisina vähän sulaneina sekaan.
-
(laitoin tipan punaista elintarvikeväriä, että tulee kiva väri)
--> yhdistä edellämainitut ja laita väliin.
PURSOTUSOHJE:
Laapi kermavaahtoa sivuihin. (yhteensä vatkasin 2,5 dl kermaa)
Tee lastalla painaumia.
Pursota rinkuna yläreunaan tai laapi siihenkin kermavaahtoa ENNEN kuin painelet lastalla (jollain oli vähän kiire, niin ei ehtinyt niin tarkkaan).
Pursota reunaan C -kuvioita samalla lailla kun tekisit C kirjaimia, tosin pidennä alaosaa.
Toiselle puolelle myös C-kuviot peilikuvana. Keskelle laitoin valkosuklaatikkuja. Rullasin niitä pitkällä puukolla hieman pehmitetystä suklaasta.