Tämä matkustaa (toivottavasti hengissä) tänään anoppilan kahvipöytään meille äideille.
Päällä helmiäissuihketta.
Maalasin ruusun tosi nopeesti, kun lapset ja isäntä oli saunassa.
Täytteeksi eksyi hetken mielijohteesta toiseen väliin mangoa ja jäähtynyttä suklaaganachea vaahdotettuna + kermavaahtoa. Toiseen väliin päärynää ja sama ganachesekoitus.
***
Suklaaganache-kermatäyte:
200 g tummaa suklaata (eli 1 kokonainen plus noin 3/4 toisesta levystä)
2 dl kuohukermaa
2 dl vispikermaa
Laita kuohukerma kattilaan ja sekoita kunnes alkaa kiehua. Ota levyltä. Lisää suklaa paloina sekaan ja sekoita tasaiseksi. Anna jäähtyä aluksi huoneenlämmössä ja sitten jääkaapissa (ettei jääkaappi hajoa ;). Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Vatkaa ganache sähkövatkaimella vaahdoksi. Yhdistä vaahdot.
****
Tämmöiset pursotukset. Sivupursotuksesta lisää alempana. Päälle pursotin isolla tyllalla kahdeksikkoa.
Reunan pursotin ruusun terälehtityllalla siksakkia.
Toiseen kakkuun pursotin vähän leveämmät siksakit.
Päällä helmiäissuihketta.
Maalasin ruusun tosi nopeesti, kun lapset ja isäntä oli saunassa.
Täytteeksi eksyi hetken mielijohteesta toiseen väliin mangoa ja jäähtynyttä suklaaganachea vaahdotettuna + kermavaahtoa. Toiseen väliin päärynää ja sama ganachesekoitus.
***
Suklaaganache-kermatäyte:
200 g tummaa suklaata (eli 1 kokonainen plus noin 3/4 toisesta levystä)
2 dl kuohukermaa
2 dl vispikermaa
Laita kuohukerma kattilaan ja sekoita kunnes alkaa kiehua. Ota levyltä. Lisää suklaa paloina sekaan ja sekoita tasaiseksi. Anna jäähtyä aluksi huoneenlämmössä ja sitten jääkaapissa (ettei jääkaappi hajoa ;). Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Vatkaa ganache sähkövatkaimella vaahdoksi. Yhdistä vaahdot.
Tämmöiset pursotukset. Sivupursotuksesta lisää alempana. Päälle pursotin isolla tyllalla kahdeksikkoa.
Reunan pursotin ruusun terälehtityllalla siksakkia.
Toiseen kakkuun pursotin vähän leveämmät siksakit.