Sisko vei töihinsä vielä kermakakun insinöörilakkikoristeella.
Pursotukset on lilalla ja valkoisella kermavaahdolla. Mitähän olikaan välissä? Tais olla mansikkahilloa ja kermavaahtoa.
Lakki ja kukat on marsipaania.
Marsipaanista:
-
Koristeet kannattaa tehdä päiviä aikaisemmin, että ne ehtivät kuivua (muuten voivat päästää väriä erityisesti kermaan)
-
Koristeet kuivatetaan huoneenlämmössä, mutta ei tiiviissä purkissa (että kosteus pääsee haihtumaan). Jos haluat suojata koristeet, niin laita niiden päälle kelmu tms. kevyesti.
-
Jos käytät kakun päällä värjättyä marsipaania, niin värjää marsipaani vähintää päivää aikaisemmin, ettei se värjää niin paljon.
-
Marsipaania voi värjätä elintarvikeväreillä. Nestemäiset toimivat parhaiten.
-
Säilytä ylijäänyt marsipaani tiukasti suojattuna (kelmutettuna tai muovipussissa) huoneenlämmössä. Ohuissa pusseisssa marsipaani kuivuu nopeammin.