Oli hieman kakkuruuhkaa, niin tässä tulee viimeinkin se hyvän vaniljakreemin ohje.

Tätä laitoin noiden pääsiäiskakkujen marsipaanien alle. Kermavaahto ikäänkuin sulaa helposti kuulemma marsipaanin alla. Toki sen voi korvata myös hillolla.

Ohjeessa oli, että tätä kreemiä voi myös pursottaa.

Vanijakreemi

  • 1,5 dl vaaleaa mehua (käytin ananas)
  • 1 rkl perunajauhoja tai maissijauhoja
  • 2 rkl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 100g maidotonta margariinia (käytin sunnuntain vähälakt.)

1. Mittaa mehu, perunajauhot ja sokeri kattilaan. Kuumenna kunnes pulpahtaa (kokoajan sekoittaen).

2. Jäähdytä kiisseli (jos on kiire laita kylmään veteen koko kattila) ja mausta vaniljasokerilla

3. Vaahdota margariini (huoneenlämpöinen) ja lisää kiisseli vähitellen sen joukkoon koko ajan voimakkaasti vatkaten (meinaa kädet loppua kesken kun samalla lisää ja samalla vatkaa)

4. Levitä kakun päälle tai pursota.

Määrä riittää kakun päälle ja vähän reunoille. Itse tein puoltoista tai kaksinkertaisena, että varmasti piisaa.