Tässä muutamia pursotuksia. Toivottavasti saatte selkoa. Kakun ulkonäkö ei ollut mitenkään tyylikäs, kun kokeilin montaa tyyppiä.

S-pursotus.

184682.jpg

Pursota tähtityllalla S-kirjain.

184683.jpg

Tökkää tyllan pää alemman mutkan sisään ja pursota perään uusi S.

 

Päätykukkanen

184676.jpg

Pursota samaisella tähtityllalla ensin pystyviiva, joka yläosa on isompi kuin alaosa. Löysää siis puristusta sen jälkeen, kun olet saanut kauniin simpukkakuvion ja vedä samalla alaspäin. Tämän jälkeen tee ensin vasen puoli kukasta. Purista ja vedä samalla oikealle, yläsakaran päälle (löysää pussin puristusta samalla). Tee sama oikealle.

 

Shell

184678.jpg

Pidä pussia oikealle suunnattuna (tylla osoittaa vasemmalle ja kätesi ja pussi on oikealla) (kaltevuus noin 45 astetta pinnasta katsottuna). Pidä tyllan päätä hieman irti lautasesta (tai kakusta). Purista pussia niin, että tyllasta lurpsahtaa hallitusti "möykky" vasemmalle hieman sen kohdan vasemmalle puolelle missä tyllan pää on. Kun kermavaahtoa on lurpsahtanut höllää puristusta ja siirrä tyllan päätä oikealle ja alas.

184679.jpg

Tee toinen shell aloittaen edellisen "hännän" päältä. Tässä ei ole kyllä mitenkään huippusuoritus, mutta muistaakseni tuokka kakku -kategoriassa on hieman paremmin onnistuineita Shell -reunoja.

 

Halailevat Ceet

184675.jpg

Pursota reunaan C-kirjain. Pursota toinen C peilikuvana, aloittaen ensimmäisen Ceen sisältä.

 

Siksakki

184680.jpg

Purista pussia tasaisesti (pussi pitää olla aika täynnä) ja liikuta tyllan päätä edestakaisin samalla kun etenet. Tässä on siksakkia tuossa vinossa reunassa.

 

Tässä tällä erää...jatketaan taas toisena päivänä. Triplashellit on vielä ainakin näyttämättä. Tässä ne vähän epäonnistui (näet ne tuossa harjalla).

184681.jpg

Heittelin päälle vielä sihdin avulla kaakaojauhtetta...ihan kokeeksi vain.