Polttarit olivat ihan hyvät. Tuliaisina kotiin oli kyllä pallomaha (ihana laktoosi-intoleranssi), käheä kurkku ja mahtavat unenlahjat.
Sunnuntai-iltasella teki kovasti mieli jotain epäterveellistä, mutta hyvää makeaa (hesessä oli käyty hampparilla jo aiemmin).
Tein sitten pikaisesti (ensin unohdettuani laittaa uuniin lämmöt päälle...joo ihan pelkällä valolla ei paistu) aiemmin viikolla "kehittämääni" versiota lempimuffineistani eli
vaniljakreemimuffineita.
Ohje 9 muffiniin:
Yhdistä kuivat aineet. Huilaa. Yhdistä nestemäiset aineet.
Laita muffinipannuun muffinivuoat ja lapa taikinaa tasaisesti jokaiseen kuppiin.
Tee kreemi sekoittamalla jauhe ja vesi vispilällä (ihan käsinkin voi sekoittaa).
Sunnuntai-iltasella teki kovasti mieli jotain epäterveellistä, mutta hyvää makeaa (hesessä oli käyty hampparilla jo aiemmin).
Tein sitten pikaisesti (ensin unohdettuani laittaa uuniin lämmöt päälle...joo ihan pelkällä valolla ei paistu) aiemmin viikolla "kehittämääni" versiota lempimuffineistani eli
vaniljakreemimuffineita.
Ohje 9 muffiniin:
- 3,5 dl jauhoja
- 2 dl sokeria
- 2 tl leivinjauhetta
- 2 tl vaniljasokeria
- 1 dl maitoa (tai kermaa tai mehua)
- 2 munaa
- 100g juoksevaa margariinia (tai sulatettua)
Yhdistä kuivat aineet. Huilaa. Yhdistä nestemäiset aineet.
Laita muffinipannuun muffinivuoat ja lapa taikinaa tasaisesti jokaiseen kuppiin.
Tee kreemi sekoittamalla jauhe ja vesi vispilällä (ihan käsinkin voi sekoittaa).
- 1 dl vaniljakreemijauhetta (esim. sallisen)
- 2,5 dl kylmää vettä
Paista sitten muffineita noin 14 min tai kunnes muffinit ovat sopivan ruskeita.
Ennen paistoa.
Paiston jälkeen.
Ai että oli hyviä!
Ps. tätä kannattaa kokeilla myös sellaisella valmispussi vaniljakastikkeella.