Tädillä oli hääpäivää edeltävä päivä. Jännitystä ilmassa.

Mentiin elokuviin ja oli ihan pakko kokeilla tätä mansikankoristeluohjetta ja viedä tulevalle morsiammelle.

Kuvassa siis sulhomansikoita ja morsianmansikoita.

129578.jpg

(Morsiammella ehkä vähän perinteinen mekko tässä tapauksessa)

Ohje:

  • Valitse kuivia mansikoita.
  • Sulata ensin valkosuklaata (kipossa mikrossa)
  • Tökkää pitkä puinen grillivarrastikku tai coctailtikku karaan
  • kasta sulhojen etumus valkosuklaaseen ja laita leivinpaperin päälle kuivumaan
  • pyöritä morsiammet valkosuklaaseen
  • sulata tumma suklaa
  • pyöritä sulhoja tummassa kun valkosuklaa on jähmettynyt (jätä rintapielus valkoiseksi)
  • pursota lopuksi rusetti ja napit tummasta sulholle (pari palaa suklaata minigrip pussissa sulatetaan mikrossa, leikkaa kulmaan tosi pieni reikä ja pursota siitä)
  • ja pursota morsiammelle hörhöt (ja napit)
  • ehkä kandeis jättää morsiollekin avonaisempi kaula-aukko

Jämähtävät nopeammin jääkaapissa. Säilyy myös huoneenlämmössä, kunhan ovat jämähtäneet.