Siskolla alkaa huomisen jälkeen ansaittu äityisloma. Kuinka monta kertaa te joskus raskaana olleet/olevat olette kuulleet, että "mikäs se laskettu aika sulla olikaan"? Niin no, ei tartte sitten työkavereitten huomenna kaffetauolla kysellä, vai mitä? ;)

Editoitu: tässä ekaksi heti salamavalolla kuvattu kakku, jossa kerman oikea väri näkyy paremmin. Oli siis kullan väristä, mutta näyttää kyllä beigeltä.

1657925.jpg

1655164.jpg


 Tämmöistä olen jo jonkin aikaa suunnitellut tekeväni. Edellisen yön 2 h yöunet (Bonjovin keikasta ja unen saamisen vaikeudesta johtuen) ei ehkä edesauttaneet parhaaseen suoritukseen, mutta siihen nähden ihan jees. Oli muuten kakun tarjoaja, eli mahan onnellinen omistaja mukanamme keikalla ja kentällä oltiin. Reippaasti seisottiin/heiluttiin/hypittiin koko keikan ajan.

***

Kakku on koottu 10 munan suorakaiteen muotoisesta kakkupohjasta, jonka päätä vähän lyhensin ja niistä osista rakensin tuon mahan.

1655166.jpg

Kermavaahto on värjätty hieman Americolorin kullanvärisellä värillä, mutta lähinnä beige tuo on. Välissä ihan mansikkahilloa ja kermavaahtoa.

Ruusut olin tehnyt aiemmin. Ne on valkoisia ja kultatomuvärillä töpötelty.

1655168.jpg

Voi himmeys...missä se kotistudio viipyy? (No, yläkerta alkaa olla melkein valmis...jeee)