Olen kerran aiemmin tehnyt tämmöisen säästöpossun ja nyt tuli työkaverilta toive tehdä se hänen pojalleen.

1297323.jpg

***

Tein tavallisen kakkupohjan ja täytin sen. Pallovuokaan tein yhden puolikkaan vuoraamalla pallon kakkupohjalla ja laittamalla sisään täytettä +  päälle (eli pohjalle) kansi. Yön yli erikseen jääkaapissa oltuaan, kumpu kumottiin kakkupohjan päälle. Väliin laitoin sokericremeä, kuten myös possun päälle.

1297315.jpg

1 pötkö vaaleanpunaista ja 1/4 pötköä punaista marsipaania sekoitettiin, että tuli sopivan punainen sävy possulle.
Kaulitsin sen noin 2-3 mm paksuiseksi ja laitoin kakun päälle.
Silmät tein ed. iltana.

1297317.jpg

Korvan, kärsä ja saparo muovautui ylijäämämarsipaanista. Säästöpossun aukko oli tehty edellisenä iltana kuivumaan.

1297318.jpg

Possun ympärillä on euroja odottamassa possuun pääsyä.

1297322.jpg

Saparo on tuettu spagetilla. Siis spagetti on puoliksi kakun ja puoliksi saparon sisässä. Kermapursotukset on luokattoman huonot.

1297324.jpg

Paljon onnea Julius!