Pullahiiren blogista nappasin matkaani myös herkullisten juustokierteiden ohjeen. Lisäsin täytteeseen vielä pussillisen kinkkusuikaleita. Nämä olivat todella herkullisia suolaisia. Ensimmäinen erä menikin ns. parempiin suihin ja tuppereille tein sitten vielä uudestaan samoja tuplamäärän.
Pohja:
Sekoita tasaiseksi. Sekoitin ensin puuhaarukalla ja sitten puhtain käsin.
Paista 225 asteessa noin 12 minsaa.
Ja syö, ennenkuin joku muu ehtii ensin.
- 4 dl vehnäjauhoja
- 2 dl juustoraastetta
- 2 tl leivinjauhetta
- 0,5 tl suolaa
- 50 g sulaa margariinia tai 0,5 dl öljyä
- 2 dl kermaviiliä
Sekoita tasaiseksi. Sekoitin ensin puuhaarukalla ja sitten puhtain käsin.
Kauli taikina jauhotetulla alustalla noin 25 x 35 cm levyksi.
Tee täyte.
Tee täyte.
Täyte:
Rullaa pitkältä sivulta suht tiukaksi rullaksi.
Leikkaa rulla noin 1,5 - 2 cm paloiksi. Tämä jo vanha tupperin nuolija (jollaisia ei enää tehdä) on siinä kätevä.
Käännä rullanpalat pellille leivinpaperin päälle ja munita ne (= voitele munalla).
- 1 muna
- 1-2 dl juustoraastetta
- 2 rkl tuoretta ruohosipulisilppua
- 1 pss kinkkusuikaileita tai -rouhetta
Rullaa pitkältä sivulta suht tiukaksi rullaksi.
Leikkaa rulla noin 1,5 - 2 cm paloiksi. Tämä jo vanha tupperin nuolija (jollaisia ei enää tehdä) on siinä kätevä.
Käännä rullanpalat pellille leivinpaperin päälle ja munita ne (= voitele munalla).
Paista 225 asteessa noin 12 minsaa.
Ja syö, ennenkuin joku muu ehtii ensin.