Onnea kaksivuotiaalle Sannille toivottavat perhoset, kukkaset, leppis ja ampparit!

602029.jpg

602030.jpg

Välissä valkosuklaamoussea (kiitti Ulla vinkistä korvata munat ranskankermalla, tuli pehmeä maku!) ja mustikkamoussea.

Valkosuklaamousse:

  • 1,5 purkkia flora vispiä
  • 0,5 dl sokeria (käytin tomu)
  • 0,5 purkkia ranskankermaa
  • vajaa 2 levyä valkosuklaata sulatettuna (á 130 g)
  • 5 liivatelehteä
  • tilkka vettä

Laita liivatteet likoamaan. Vaahdota vispi. Sulata suklaa mikrossa 20-30 sek kerrallaan. Anna vähän jäähtyä. Lisää sokeri ja ranskankerma vispiin. Lisää sulatettu valkosuklaa. Kiehautta vesitilkka (1 rkl) ja purista liivatteet ja sekoita siihen. Kaada liivateliuos täytteeseen ja sekoita samalla. Täytä.

Aika pehmeän ihana maku tuli! Reunoilla ja marsipaanin alla oli kermavaahtoa, jonka värjäsin vaaleanpunaiseksi (väreillä Americolor dusty rose + red red, tippa molempia).

Edit: Perhosia kuivumassa.

602027.jpg