Kutsuimme itsemme myöhäisille nimppareille ja meille luvattiin siellä ruoka (olikin hyvää!).
Lupasin tuoda jälkkärin. Hyydytetty mansikka-sitruunakakkunen sai toimia jälkkärinä.
Hyydytin kakun tähden tai gerberan -malliseen reunavuokaan (ullalta).
Pohjassa 200g digestivekeksejä ja 100g sulaa voita.
Täytteessä 5 dl flora vispiä vaahdotettuna, 1 dl fariinisokeria, 1 purkki sitruunatuorejuustoa (200g ??), 300g mansikoita vähän lötsönä (kun pakastin meinas sulaa) sekä vähän tuoreita paloina. 5 liivatelehteä ja tippa mansikkamehua.
Päällä mansikoita ja 2 dl mansikkamehua ja 3 liivatelehteä sisältävä kiille.
Mansikan ja sitruuna yhteistyö toimi tässä kyllä hyvin. Nams ;)
Lupasin tuoda jälkkärin. Hyydytetty mansikka-sitruunakakkunen sai toimia jälkkärinä.
Hyydytin kakun tähden tai gerberan -malliseen reunavuokaan (ullalta).
Pohjassa 200g digestivekeksejä ja 100g sulaa voita.
Täytteessä 5 dl flora vispiä vaahdotettuna, 1 dl fariinisokeria, 1 purkki sitruunatuorejuustoa (200g ??), 300g mansikoita vähän lötsönä (kun pakastin meinas sulaa) sekä vähän tuoreita paloina. 5 liivatelehteä ja tippa mansikkamehua.
Päällä mansikoita ja 2 dl mansikkamehua ja 3 liivatelehteä sisältävä kiille.
Mansikan ja sitruuna yhteistyö toimi tässä kyllä hyvin. Nams ;)