Aina ei rippikakussa ole ristin ristiä, tai no onhan tossa tavallaan...
Välissä on kolmessa välissä mansikkahilloa ja diplomaattikreemiä (= 5 dl vispikermasta kermavaahtoa ja 5 dl jauheesta tehtyä vaniljakreemiä).
Marsipaanimaalauksen (Tapparan logo) alla voikreemiä.
***
Toinen samoihin juhliin mennyt kakku oli sisältä suklaakakkupohja, joka oli täytetty tummasta suklaasta tehdyllä täytteellä ja valkosuklaatäytteellä. Päällä ja sivuissa kermapursotus. Tai keskelle päälle vedin aaltoja koristeraapalla.
Välissä on kolmessa välissä mansikkahilloa ja diplomaattikreemiä (= 5 dl vispikermasta kermavaahtoa ja 5 dl jauheesta tehtyä vaniljakreemiä).
Marsipaanimaalauksen (Tapparan logo) alla voikreemiä.
***
Toinen samoihin juhliin mennyt kakku oli sisältä suklaakakkupohja, joka oli täytetty tummasta suklaasta tehdyllä täytteellä ja valkosuklaatäytteellä. Päällä ja sivuissa kermapursotus. Tai keskelle päälle vedin aaltoja koristeraapalla.
Tummasuklaatäyte:
Valkosuklaatäyte:
- 150 g tummaa suklaata
- 2 dl kuohukermaa
- 1 dl vispikermaa
- 2 rkl tomusokeria
Valkosuklaatäyte:
- 130-150 g valkosuklaata
- 3,5 dl vispikermaa
- 150g creme fraiche/ranskankerma
- 2 rkl tomusokeria