Veljen synttärikakuksi pyydettiin suklaakakku.
Tein tavallisen pohjan, johon lisäsin kaakaojauhetta (ettei tulee liian raskas kakku).
Täytteet:
- mustikka-vadelmasose + kermavaahto
- päärynämousse (eli säilykepäärynää soseena, kermaa vaahdotettuna, 3 liivatetta ja tilkka vettä + sokeria)
- täytä irtopohjavuoan reunojen kanssa ja anna seistä yön yli
Päälle tein suklaa ganachen.
Vajaa 2 levyä tummaa pandan tummaa suklaata (noin reilu 200g) ja 2 dl kuohukermaa.
- kuumenna kerma kiuhumispisteeseen (että pinta alkaa nousta) samalla sekoittaen
- nosta levyltä ja lisää tilkka margariinia ja suklaapalat
- sekoita
- anna jäähtyä 20 - 24 asteiseksi
- kaada päälle ja levitä
Valuu.
Liipattu kakku.
Kukat marsipaania. Lehdet niitä aiemmin tekemiäni royal icing -lehtiä. Kiekura valkosuklaata (sulatin pienessä pussissa). Reunapursotus puuttuu.
Reuna zigzag -pursotusta (ylös alas ylös...).
Ihan nätti. Kuvaaja vaan on huono.