Seitsemän vuotta täyttävä Emma halusi kakkunsa päälle Prinsessa Ruususen ja tämmöinen sitten tuli tehtyä. Ainakin päivänsankaritar tykkäsi ;)
Maalaus oli tehty pari päivää aiemmin marsipaanille. Tuo seiska oli liian lähellä reunaa, niin se piti kukalla peittää ja laittaa uusi seiska.
Reunapursotus on tehty Wiltonin tyllalla 32 pursottamalla alhaalta ylös ja ylhäältä alas jatkuvalla liikkeellä.
Yläreunaa kiertää pursotus, joka on tehty pursottamalla vieri viereen kahdeksikkoa jatkuvalla liikkeellä (no välillä on pakko keskeyttää ja kääntää kakkua).
Kermavaahtoa oli pakko jykevöittää vaniljakreemijauheella. Taas on meinaan Flora Vispit olleet vähän kummallisia sen suhteen.
Ja kukkasia koristeeksi.
Maalaus oli tehty pari päivää aiemmin marsipaanille. Tuo seiska oli liian lähellä reunaa, niin se piti kukalla peittää ja laittaa uusi seiska.
Reunapursotus on tehty Wiltonin tyllalla 32 pursottamalla alhaalta ylös ja ylhäältä alas jatkuvalla liikkeellä.
Yläreunaa kiertää pursotus, joka on tehty pursottamalla vieri viereen kahdeksikkoa jatkuvalla liikkeellä (no välillä on pakko keskeyttää ja kääntää kakkua).
Kermavaahtoa oli pakko jykevöittää vaniljakreemijauheella. Taas on meinaan Flora Vispit olleet vähän kummallisia sen suhteen.
Ja kukkasia koristeeksi.