Oli pakko kokeilla tätä suklaatorttua myös mariannesuklaalla. Otin samalla vaihekuvat jos joku arastelee, että tämä olisi muka vaikeaa.
Valmis torttu.
Murskaa 2 pätköä dominokeksejä kahden muovipussin välissä kaulimella. (Tai monitoimikoneessa jos sellainen löytyy) Tässä päiväunilta herännyt apulainen vähän viimeistelee ;)
Lisää keksimurskeeseen about 75 g sulatettua voita tai margariinia. Taputtele irtopohjavuoan pohjalle (jossa myös leivinpaperi) tai vaikka tämmöiseen vuokaan.
Vatkaa 2,5 dl Flora vispi (1 purkki) vaahdoksi. Lisää yksi rasia maustamatonta tuorejuustoa (200g).
Sulata suklaa (tässä 1 levy mariannesuklaata 200g) vaikka lautasella mikrossa. Pysäytä mikro välillä (20-30 sek) ja sekoittele, kunnes sulaa.
Lisää suklaa kermavaahto-tuorejuustovaahtoon.
Meinasin unohtaa, että mullahan oli 4 liivatelehteä likoamassa kylmässä vedessä jossain kulhossa. Purista niistä liiat vedet pois ja sekoita pieneen kattilassa kiehuvaksi kuumennettuun vesitilkkaan (1-2 rkl) tai muuhun nesteeseen. Elikkä nosta kattila pois levyltä ja sekoita liivatelehdet veteen. Kaada sitten tämä seos nauhana samalla sekoittaen täytteeseen.
Levitä täyte pohjalle (tässä vasta keottu).
Höylää päälle suklaalastuja. Tälläin saa kivoja pitkulaisia, kun käyttää kuorimaveitseä ja ottaa levyn pohjasta.
Ja se valmiskuva olikin tuolla ylhäällä.