Sisko vei töihinsä vielä kermakakun insinöörilakkikoristeella.

1245823584_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pursotukset on lilalla ja valkoisella kermavaahdolla. Mitähän olikaan välissä? Tais olla mansikkahilloa ja kermavaahtoa.

Lakki ja kukat on marsipaania.

Marsipaanista:

  • Koristeet kannattaa tehdä päiviä aikaisemmin, että ne ehtivät kuivua (muuten voivat päästää väriä erityisesti kermaan)
  • Koristeet kuivatetaan huoneenlämmössä, mutta ei tiiviissä purkissa (että kosteus pääsee haihtumaan). Jos haluat suojata koristeet, niin laita niiden päälle kelmu tms. kevyesti.
  • Jos käytät kakun päällä värjättyä marsipaania, niin värjää marsipaani vähintää päivää aikaisemmin, ettei se värjää niin paljon.
  • Marsipaania voi värjätä elintarvikeväreillä. Nestemäiset toimivat parhaiten.
  • Säilytä ylijäänyt marsipaani tiukasti suojattuna (kelmutettuna tai muovipussissa) huoneenlämmössä. Ohuissa pusseisssa marsipaani kuivuu nopeammin.