133449.jpg

Jos tykkäät todellä äkkimakeasta tee näitä. Muuten ei kannata vaivautua.

Söin pari ja meinasi tulla okso. Oli silti pakko kokeilla kun pongasin ohjeen tuolta jenkkisivuilta ja tää oli erilainen kun ei tule jauhojakaan yhtään.

Pohja:

  • 250 ml tuorejuustoa
  • 250 ml sokeria (jep! aika paljon)
  • 5 munaa
  • 1 tl vaniljaesanssia

Kuorrutus:

  • 250 ml rahkaa
  • 250 ml sokeria (taas!)
  • 1 tl vaniljaesanssia (amerikkalaiset käyttää paljon esansseja)

Ohje;

  • Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen
  • vatkaa tuorejuusto ja sokeri (250 ml)
  • vatkaa munat yksitellen sekaan
  • lisää lopuksi vaniljaesanssi
  • käydä muffinipeltiä, joihin laitat vuoat pohjalle tai sitten tuplavuokia
  • kaada vuoat 2/3 täyteen
  • paista 30 min kunnes kullanruskeita
  • anna vuokien jäähtyä pellissä 5-10 min
  • tee päällinen, elikkä:
  • vispaa rahka ja sokeri ja vaniljaesanssi tasaiseksi
  • laita ruokalusikallinen jokaisen muffinin päälle
  • paista vielä samoissa asteissa noin 7 min tai vähän alle
  • anna jäähtyä kunnolla, ennenkuin poista vuoat pellistä