Sain taas kunnian tehdä pienen tytön kastepäiväksi kakun.
Unohdin täytteen ohjeen laittaa. Tässä vielä se.
Unohdin täytteen ohjeen laittaa. Tässä vielä se.
Vadelmamousse:
Vatkaa vispit ja sokerit vaahdoksi ja lisää vaahtoon creme fraiche sekä sulat tai hieman kohmeiset vadelmat.
Kuumenna mehutilkka tai vesitilkka ja nosta liivatteet liotusvedestä ja laita kiehuvaan nesteeseen sekä sekoita, kunnes ovat sulaneet. Kaada liivateliuos täytteeseen ohuena nauhana samalla sekoittaen.
Kostuta ja täytä kakku. Tästä riittää kahteen väliin.
- 2 x flora vispi eli yht. 500 ml
- 1 purkki creme fraiche (tai ranskankerma nimellä) eli n. 200 g
- 0,5 dl tomusokeria
- 5 liivatelehteä
- tilkka vadelmamehua tai vettä
- 300g tai enemmän (maun mukaan) vadelmia
Vatkaa vispit ja sokerit vaahdoksi ja lisää vaahtoon creme fraiche sekä sulat tai hieman kohmeiset vadelmat.
Kuumenna mehutilkka tai vesitilkka ja nosta liivatteet liotusvedestä ja laita kiehuvaan nesteeseen sekä sekoita, kunnes ovat sulaneet. Kaada liivateliuos täytteeseen ohuena nauhana samalla sekoittaen.
Kostuta ja täytä kakku. Tästä riittää kahteen väliin.