Tämä matkustaa (toivottavasti hengissä)  tänään anoppilan kahvipöytään meille äideille.
Päällä helmiäissuihketta.

1545554.jpg

Maalasin ruusun tosi nopeesti, kun lapset ja isäntä oli saunassa.

1545567.jpg


Täytteeksi eksyi hetken mielijohteesta toiseen väliin mangoa ja jäähtynyttä suklaaganachea vaahdotettuna + kermavaahtoa. Toiseen väliin päärynää ja sama ganachesekoitus.

***


Suklaaganache-kermatäyte:
200 g tummaa suklaata (eli 1 kokonainen plus noin 3/4 toisesta levystä)
2 dl kuohukermaa
2 dl vispikermaa

Laita kuohukerma kattilaan ja sekoita kunnes alkaa kiehua. Ota levyltä. Lisää suklaa paloina sekaan ja sekoita tasaiseksi. Anna jäähtyä aluksi huoneenlämmössä ja sitten jääkaapissa (ettei jääkaappi hajoa ;). Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Vatkaa ganache sähkövatkaimella vaahdoksi. Yhdistä vaahdot.

****

Tämmöiset pursotukset. Sivupursotuksesta lisää alempana. Päälle pursotin isolla tyllalla kahdeksikkoa.

1545552.jpg

Reunan pursotin ruusun terälehtityllalla siksakkia.

1545570.jpg

1545574.jpg

Toiseen kakkuun pursotin vähän leveämmät siksakit.

1545589.jpg