Ettei mummireppana päässyt vain yhtä kakkua maistelemaan, niin tein kääretorttupohjalla (jauhoina perunajauhot) vielä hyydykekakun kaffepöytään. Paistoin siis pohjaksi kääretorttulevyn, josta kukan mallisella hyydyketorttureunalla painoin vuoan mallisen pohjapalan. Kostutin sen vaniljamaidolla.

Täyte:

  • 2 prk (400 ml) vaahdotettavaa vaniljakastiketta
  • 200 g mascarponetuorejuustoa
  • 1 pss pakastepuolukoita
  • 1 dl valmista kinuskikastiketta
  • 5 liivatelehteä

Vatkaa vaniljakastike (voit käyttää myös kermaa) ja lisää siihen muut aineet paitsi liivatelehdet. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Kuumenna tilkka vettä kiehuvaksi ja sekoita joukkoon liivatelehdet. Kaada seos muuhun täytteeseen ja täyte pohjan päälle vuokaan. Anna hyytyä yön yli.

Päälle pursottelin lapsen mallikuvan mukaan neidin omakuvan. Alareunaan pursotin leijonakakusta ylijääneestä kermavaahdosta matalan pursotuksen.